Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Creëren van je eigen werkplek doe je zo

We zijn zo druk bezig met het afbouwen van de garage dat we genoeg ruimte hebben gecreëerd om er met onze fantasie er op los te gaan. Natuurlijk moeten we dit wel stapsgewijs doen.

Het verbouwen van je garage tot werkplaats komt steeds vaker voor. We proberen steeds meer ruimte vrij te maken voor onze hobby’s en creëren dan ook graag onze eigen plekje in huis. Om zo functioneel mogelijk te werk kunnen gaan is het belangrijk dat we rekening houden met bepaalde aspecten. Deze nemen we dan ook graag met je door.

De werktafel

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je werkplek. Je werktafel! Je brengt hier niet alleen de meeste tijd mee door maar ook het langst. Gelukkig zijn er oneindig veel mogelijkheden en hoeven we het niet te laten bij een kleine tafel. Ga voor een bureau of bar met bar krukken of kies je toch liever een eettafel waar je met meerdere mensen aan kunt werken. Zo lang het in je garage past zit je goed.
In de meeste gevallen bevat een werktafel geen opbergruimte. Hierdoor ben je bijna verplicht om je spullen elke keer opnieuw op te bergen. Natuurlijk creëert dit wel rust en overzicht maar kost dit ons vooral veel tijd. Het plaatsen van een kleine, stapelbare bakje of doosjes is niet alleen ideaal maar binnen handbereik op te bergen.

Voldoende opbergmogelijkheden

Om een opgeruimde en georganiseerde werkplek of bureau te behouden is het essentieel om te zorgen voor genoeg opbergruimte. Gelukkig kennen we hier vele verschillende manieren voor en kunnen deze aangepast worden aan jouw stijl.

Naast het plaatsen van rekken of planken aan je wand kun je ook gebruik maken van kasten, boxen of manden. Oogt dit nou net te rommelig voor jou is het altijd nog een idee om ladekastjes te gebruiken. Zolang je spullen maar niet laat opstappelen op je werkplek.

Verlichting en elektriciteit We merken grote verschillen bij het gebruik maken van de juiste verlichting. Een kleine bureau lampje kan dan ook zeker geen kwaad. Denk daarnaast bij het inrichten van je werkplek na over alle apparatuur, machines en andere tools. Op basis hiervan kun je van tevoren al in gaan inschatten hoeveel aansluit punten (stopcontacten) je nodig gaat hebben, dit zorgt er weer voor dat je later niet op jacht hoeft te gaan naar een schaars, leeg stopcontact! Om dit concreet te kunnen maken, is het dus ook nodig om alvast te beslissen wat je gaat doen en waar. Wanneer je zorgt dat je al deze zaken van tevoren gepland hebt, voorkomt dat dat je later moet gaan werken met lastige verlengsnoeren

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>