Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Een vlakke ondergrond creëren is niet eenvoudig

Heb je ooit geprobeerd een vloer te leggen en hij ligt niet waterpas? Het kan echt frustrerend zijn. Ik herinner me de eerste keer dat ik dit deed, en hoe kwaad ik werd omdat niets werkte! Hier zijn wat tips waarmee je je vloer in een mum van tijd perfect vlak krijgt.

Tip 1: Gebruik iets als een oude krant om het gebied waar de nieuwe vloer komt af te dekken, zodat het niet uitmaakt of er spijkers of schroeven zijn achtergebleven bij het egaliseren. 

Tip 2: Als je een laserwaterpas gebruikt, zorg er dan voor dat je vanaf meerdere plaatsen meet, zodat je metingen nauwkeurig zijn!

Hoe kan ik mijn vloer egaliseren?

Er zijn vele methoden om een vloer waterpas te stellen, één daarvan is het gebruik van een laserwaterpas. Als je geen andere optie hebt, is het gebruik van een laserwaterpas de beste optie. Er zijn twee manieren om met de laser te nivelleren: ten eerste kan hij vanuit verschillende hoeken worden gebruikt en vanaf de grond op verschillende punten rond de vloer worden gemeten over een periode van tijd. Ten tweede kunt je delen van de kamer meten met meetlint in een gelijkmatig rasterpatroon. Het is het beste om kruisende lijnen te trekken, zodat je weet waar ze aan de andere kant op één lijn liggen. Zorg ervoor dat je machine waterpas staat en loop dan door de kamer om te zien in welke hoek hij moet worden afgesteld.

Je vloer laten egaliseren door een professional

Als je vloer geëgaliseerd moet worden, zijn er professionals die kunnen helpen. Het maakt niet uit of je een eenvoudige of ingewikkelde vloer situatie hebt, er is iemand die de kennis en vaardigheid heeft om dingen voor je in orde te maken. Ze kunnen alles voor je doen, van het verwijderen van oude vloeren tot het installeren van nieuwe tapijten en houten vloeren. Een van de dingen die ze kunnen doen is het verwijderen van tapijt vulling en het installeren van een nivellering kussen gemaakt van schuim of gegolfd polypropyleen. Een andere mogelijke stap is om een kwart inch cement toe te voegen aan de onderlaag aan één kant van de kamer, deze te bedekken met multiplex, en er vervolgens polyurethaan overheen te doen.

Waarom kies je voor de professional?

Als je geld probeert te besparen, is het belangrijk te weten dat je vloer egaliseren door professionals duurder zal zijn dan wanneer je het zelf doet. Dit is het echter waard omdat zij het de eerste keer goed zullen doen. Ze zullen je ook voorzien van garanties en waarborgen, zodat je geen problemen zult ondervinden.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>