Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Essentiële tips bij het klussen

Je kent ze wel. Van die mensen die zonder voorbereiding beginnen met klussen. Van die mensen die niet de handleiding lezen, want “het lukt me wel”. Het lukt ze niet. Met deze klustips ben jij niet één van die mensen.

Klustips

Allereerst is het belangrijk dat je je inleest voordat je gaat klussen. Moet je een vloer leggen? Bedenk dan wat voor materialen je nodig zult hebben. Zorg dat de vloer helemaal leeg is, zodat je je vol kunt storten op dat prachtige klik-vloertje. Surf rond op het internet voor tips bij het specifieke onderdeel wat je die dag gaat doen. Is dat niet genoeg? Je hebt vast wel een handige zwager, overbuurman of oudoom die wat tips heeft.

Daarnaast is het belangrijk dat je, voordat je begint, alle benodigdheden klaar hebt staan. Niets is vervelender dan voor de twaalfde keer in een half uur naar de bouwmarkt te rijden. Loop even naar de overbuurman toe of bel je zwager op, want die handige donders kunnen inside information geven, waardoor het voor jou nóg makkelijker wordt.

Als laatste moet je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. Een schuurmachine in plaats van een schuurpapiertje en een schroeftol in plaats van een schroevendraaier. Wie zal beschikken over die gereedschappen? Precies; de handige zwager.

Ben je een echte pro?

Kun je er niet genoeg van krijgen, dat klussen? Sinds de groei in de bouw, zijn er genoeg klusser vacatures. Is zo nu en dan een klusje niet genoeg? Misschien is werken in de bouw dan echt iets voor jou! Ook daar is genoeg werk te vinden.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>