Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Hoe gaat het oplossen van funderingsproblemen in zijn werk?

Kampt jouw woning met funderingsproblemen? Dan is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te laten oplossen door experts. Wacht je te lang, dan kunnen de kosten voor het herstel van de schade enorm oplopen. Snel en adequaat optreden is dus een must om dit te voorkomen. Maar hoe gaat het oplossen van funderingsproblemen nou precies in zijn werk? In dit artikel vertellen we je alles over de volledige aanpak van funderingsherstel!

Grondig vooronderzoek

Indien je funderingsproblemen geconstateerd hebt is het om te beginnen raadzaam om een expert in te schakelen. Zij zullen namelijk beginnen met een grondig vooronderzoek. Door middel van dit vooronderzoek kunnen ze namelijk vaststellen wat de oorzaak geweest is voor de ontstane funderingsproblemen. Over het algemeen zijn er 4 oorzaken die het meeste voorkomen: externe factoren zoals bouwverkeer, bodemgesteldheid, vochtverlies van de bodem of geconcentreerde belasting.

Door van tevoren dit vast te stellen kan hier bij de herstelwerkzaamheden rekening mee gehouden worden. Hierdoor voorkom je dat het na verloop van tijd weer gebeurt.

Innovatief funderingssysteem

Als de oorzaak eenmaal vastgesteld is kan men beginnen aan de herstelwerkzaamheden. De funderingsproblemen zullen opgelost worden door middel van het zogeheten DFH Funderingssysteem. Dit innovatieve en bewezen effectieve systeem wordt op cruciale plekken in de bouwgrond aangebracht. Door middel van constructieberekeningen worden deze plekken bepaald.

Als deze systemen aangebracht zijn worden en geavanceerde hoofddragers op geplaatst. Deze kunnen dan gebruikt worden om de fundering naar het oude niveau te brengen. Deze systemen zijn altijd later nog bij te stellen naar andere niveaus.

Een ander groot voordeel van deze systemen is dat je je geen zorgen hoeft te maken om klagende buren. Deze werkzaamheden worden namelijk volledig trillingvrij uitgevoerd. Daarbij zijn ze zelfs in situaties te gebruiken waarbij ruimte erg schaars is. Minimale overlast dus!

Voorkom torenhoge kosten

Funderingsproblemen kunnen tot enorm hoge kosten leiden indien je te lang wacht met de herstelwerkzaamheden. Verdere verzakkingen kunnen tot grote scheuren in uw muren leiden. De kosten voor het herstellen van diepe en grote scheuren kunnen, zoals je je wel kunt voorstellen, erg oplopen. Wacht dus niet en schakel bij funderingsproblemen zo snel mogelijk een expert in.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>