Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Hygiënisch bouwen in de zorg

In de zorg is het van het grootste belang dat er veilig gewerkt kan worden. Dat is zowel belangrijk voor de behandelaar als de zorgvrager. Een belangrijk onderdeel van de veiligheid is de hygiëne bij zorginstellingen. Die kan worden onderhouden door goed schoon te maken en door te letten op zaken zoals het wassen van handen. Om extra bij te dragen aan een hygiënische omgeving, kan er gebruik worden gemaakt van materialen voor de ruimtes in de instelling die bijdragen aan een schone en gezonde omgeving. Dat kan door gebruik te maken van Marlan Solid Surface.

Solid Surface

Marlan Solid Surface is een materiaalsoort die gemaakt is van verschillende componenten. Het materiaal is glad van structuur, stevig, massief en niet poreus. Daardoor kan er geen vocht in het materiaal trekken. De eigenschappen van dit materiaal zorgen er ook voor dat bacteriën geen vat kunnen krijgen. Daarnaast is het schoonmaken van Solid Surface zeer eenvoudig. Het materiaal kan eenvoudig geplaatst worden en is makkelijk te onderhouden. Er kunnen geen vlekken ontstaan, beschadigingen komen alleen in extreme gevallen voor en kunnen eenvoudig worden gerepareerd en het materiaal is bestand tegen chemische stoffen.

Gebruik

Hoe wordt dit materiaal in de zorg gebruikt? Dat kan op verschillende manieren. De eigenschappen en de samenstelling van het materiaal zorgen ervoor dat het goed gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld wastafels, vloeren in badkamers, aanrechten in keukens, balies of voor complete wandbekleding. Het materiaal is gemaakt van componenten zoals hars en verschillende soorten materialen en kan in elke wenselijke kleur besteld worden. Ben je voor de inrichting van een zorginstelling of voor een ruimte in een zorginstelling op zoek naar een veilig en hygiënisch materiaal? Dan is Solid Surface een verstandige keuze.

Op maat gemaaktDoordat het materiaal goed te bewerken is kun je het in elke gewenste maat bestellen. Wastafels hebben vaak een vaste vorm, maar zijn ook in elke maat te bestellen. Kijk voor hier eens voor het maatwerk van Marlan.com om te zien welke mogelijkheden er allemaal geboden worden. Solid Surface kan voor nagenoeg elke toepassing in een ruimte worden gebruikt en op maat worden geleverd. Je kunt ook nog eens nagenoeg elke kleur kiezen voor het materiaal. Bij de productie van de materialen wordt jouw kleur dan toegevoegd. Alle Solid Surface onderdelen kunnen worden geplaatst en zijn na de verwerking één geheel. Meerdere delen worden naadloos aan elkaar verlijmd.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>