Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Populaire manieren om je huis te beveiligen

Er zijn verschillende manieren om je woning te beschermen tegen inbrekers. Nu inbrekers steeds meer geweld gebruiken om woningen binnen te dringen is een goede beveiliging essentieel. Hoe zorg jij er op dit moment voor dat je inbrekers buiten de deur houdt? Al tijdens de bouw van je woning kun je over het beveiligen van je woning nadenken. Zo kan een slotenmaker tijdens de bouw van je woning inbraakpreventiemiddelen ophangen. Zeker bij een complete alarminstallatie is het belangrijk dat hier bij de aanleg van elektra in je woning rekening mee gehouden wordt.

 

Goede sloten voor ramen en deuren

Een woning beveiligen begint bij het vinden van de juiste sloten voor ramen en deuren in huis. Slotenmakers raden woningbezitters aan om deuren te beveiligen met cilindersloten. Deze sloten zitten doorgaans op twee of drie punten met de deurpost verbonden. Je ramen kun je beveiligen door gebruik te maken van bijzetsloten. Dit type sloten wordt aangeboden als opleg- en insteeksloten. Het is onder andere van de dikte van je kozijnen afhankelijk welk type sloten het meest geschikt is. Een insteekslot in een dun kozijn installeren kan bijvoorbeeld voor een ernstige verzwakking van het kozijn zorgen.

 

Extra beveiligingscomponenten voor je woning

Naast goede sloten voor de ramen en deuren in huis kun je het installeren van extra beveiligingscomponenten overwegen. Denk bijvoorbeeld eens na over het gebruik van Veilighuis.eu camera’s of bewegingssensoren! Deze camera’s zijn van een hoge kwaliteit en kunnen inbrekers op voorhand afschrikken als je ze aan de gevel van je woning hangt. Een bewegingssensor kun je op een alarmsysteem aansluiten. Het alarmsignaal zal inbrekers afschrikken, omdat het de kans vergroot dat zij worden opgemerkt door omwonenden of voorbijgangers. Die kunnen op hun beurt de hulp van de politie inschakelen, wat inbrekers logischerwijs willen voorkomen.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>