Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Tips voor verhuizen

verhuizen

Nu de economie weer aantrekt wordt ook verhuizen weer populairder. In dit artikel worden tips gegeven die kunnen zorgen voor een soepelere verhuizing.

 

  1. Zorg er voor dat je op tijd begint met inpakken: als je op tijd begint dan zorg je ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan, dus ook als je voor een onverwachte verrassing komt te staan dan heb je nog genoeg tijd om alles in te pakken.
  2. Zorg voor een planning: zorg ervoor dat je een duidelijke planning hebt met een duidelijke organisatie. Door iedere kamer een label te geven zorg je ervoor dat je je spullen snel terug kunt vinden en het zorgt voor een duidelijke structuur.
  3. Kies voor koudere seizoenen: in de zomer is het vaak te warm om de hele dag je spullen op en neer te sjouwen, kies daarom voor andere seizoenen want in de andere seizoenen is het vaak wat frisser en dit bevordert de snelheid van de verhuizing.
  4. Inpakken: zorg ervoor dat je het servies en glaswerk inwikkelt zodat het beschermt wordt tegen schokken, als tip hiervoor kun je gebruik maken van handdoeken dit is ideaal materiaal om breekbare spullen te beschermen tegen schokken.
  5. Wikkel kasten in: het is handig om de kasten in te wikkelen met beschermfolie, dit heeft twee voordelen, het eerste voordeel is dat de kastjes beschermt worden tegen beschadigingen en het tweede voordeel is dat je de lichtere spullen zoals het bestek of ondergoed er gewoon in kan laten zitten. Dit bespaart een hoop in en- uitpak werk.
  6. Varieer: zorg voor verschillende soorten tape en dozen, dit bevordert je structuur en stelt je in staat om makkelijker je spullen terug te vinden. Voor goedkope verhuisdozen neem eens een kijkje op verhuisdozenstore.nl. Hier kun je verhuisdozen in verschillende maten vinden.
  7. Kijk wat je nodig hebt: probeer niet alles mee te nemen, vaak heb je veel spullen die je niet nodig hebt, de verhuizing is het ideale moment om van deze spullen af te komen en het bespaart je ook nog een kostbare inpak tijd.

 

Hopelijk helpen deze tips je voor een soepele verhuizing!

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>