Bel ons: 0123 - 45 67 88 - Mail info@vanlogten-bouw.nl

Vind jouw ideale studentenkamer

Met het steeds drukker wordende openbaar vervoer wordt het voor veel studenten steeds interessanter om te kiezen voor een kamer in de stad waar zij studeren. Maar hoe vind jij nou de ideale studentenkamer? Hieronder worden tien tips gegeven die jouw kunnen gaan helpen bij het vinden van jouw ideale studentenkamer.

De 6 geboden voor het vinden van een studentenkamer

Spreid je winkansen

Neem op meerde kamers een optie te nemen zodat je aan het einde van de rit niet met lege handen staat. Het is natuurlijk aantrekkelijk om je alleen te richten op de “ideale” kamer maar helaas ben jij niet de enigste die op kamers aast.

Maak gebruik van je netwerk

Ze zeggen wel eens vele handen maken licht werk. Door je netwerk in te schakelen is de kans groter dat je tips krijgt voor een kamer, en via een bekende is de kans groter dat de kamer aan jou gegeven wordt door je connectie.

 

Plaats een oproep

Plaats een oproep op meerdere sites, des te meer publiciteit des te beter. Hoe meer aandacht jij op je advertenties trekt des te groter de kans is dat je een kamer vind.

 

Huur tijdelijk

Om te kijken of het studentenleven / het alleen wonen wat voor jou is kun je een kamer tijdelijk huren. Hierbij kun je kijken of het bevalt en of je op je plek zit en als het bevalt dan komt er vanzelf wel een keer een kamer vrij in een studentenhuis.

Neem het aanbod van studentenhuisvester door

In veel studentensteden is er een orgaan dat de huisvestiging  voor studenten regelt, bijkomend voordeel hiervan is dat de kosten hier lager zijn dan als je bij een particulier huurt.

Beslis snel

Als je eindelijk de kamer van je dromen bent tegen gekomen zorg dan dat je hier zo snel mogelijk op reageert. Vaak zie je bij het plaatsen van een advertentie dat er zoveel reacties op komen waarop de huidige bewoners besluiten om de advertentie er af te halen.

 

Als je opzoek bent naar een kamer kun je natuurlijk ook altijd het aanbod checken op de site rooming.nl, hier staat ook altijd een interessant aanbod van op kamers.

About bra1nzadmin

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>